I din kundvagn:
Kundvagnen är tom
Boktips för dig som är soloföretagare

""
Läs mer!

Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Får vi intervjua dig?

För att ge andra soloföretagare stöd och tips vore det spännande att höra mer om ditt företagande - har du tid i tre minuter? Du hjälper andra och får en länk härifrån till din egen sajt om du vill.

Så här går det till i tre steg:

1. Du svarar så kort eller så långt du vill på frågorna här nere.

2. När du är klar med din intervju skickas den till oss. Vi läser din text och om det behövs redigerar vi den lite så att den ska passa som en intervjutext.

3. Därefter får du ett e-postmeddelande som talar om när intervjun ligger uppe på sidan och du och alla andra (dina framtida kunder) kan läsa den.

Vad tjänar du på att vara med?

  • Att vara med är en bra chans att visa vad du gör för alla besökare här. Du får också en länk till din sajt i intervjun och kan nå nya kunder på ett lätt sätt.

  • Läs gärna vad andra har sagt i sina intervjuer, men skriv själv från hjärtat.

  • OBS - det här är inte något lurigt sätt att samla e-postadresser för att skicka ut reklam till dig om något. Det är bara en resurs som vi hjälps åt att bygga tillsammans.

Läs vad andra har sagt! >>
1.
Namn:
Företag:
Ev. Webbadress:
e-postadress:
Soloföretagare sedan:
Bekräfta e-postadress:


2. Vad kan ditt företag hjälpa kunder med?3. Vad är det bästa med att jobba ensam?4. Vad är det sämsta med att jobba ensam?5. Finns det något du skulle gjort annorlunda om du startade ditt företag idag? Vad?6. Om vi låtsas att du kunde lösa något i ditt företag med en enkel fingerknäppning, vad skulle det vara?7. Vad skulle du, med din erfarenhet, säga till någon som ska starta ett företag idag att han/hon skulle satsa mest på?8. Vilka är dina bästa tips om att fungera bra som Soloföretagare?9. Om det fanns en bok som innehöll konkreta lösningar på de problem du har i företaget - vad skulle den boken antagligen handla om?10. Vad tycker du om sajten Soloföretagaren? Vad är bra - Vad kan göras bättre för dig?Välj en av de här figurerna som bild på dig till intervjun. Välj gärna en som är som du känner dig, mer än som du ser ut.